dimarts, 18 de març del 2014







Matadepera, 18 de març de 2014


Benvolgut/da veí / veïna:


Des de l’Agrupació de Defensa Forestal de Matadepera i juntament amb l’Ajuntament de Matadepera portem a terme tasques de prevenció d’incendis en el nostre municipi.

Des de l’any 2005 s’està portant a terme les actuacions incloses en el projecte titulat “Projecte d’actuacions per a la prevenció de grans incendis forestals al municipi de Matadepera”, i en el informe tècnic en el qual es manifestava la conveniència d’introduir un ramat per dur a terme actuacions de pastura de zones forestals del municipi compreses en l’àmbit del projecte esmentat anteriorment.

En aquest sentit els volem informar que durant aquest mes de març i el proper mes d’abril, en diversos punts del les zones verdes del carrer Coll d’Estenalles, el carrer Rossinyols i el carrer Font Flàvia hi podrà haver rucs, cabres o ovelles pasturant dins de les zones verdes per tal de rebaixar la carrega de foc d’aquestes.

Aquest bestiar es troba al dia tant dels controls administratius com sanitaris, i compten amb totes les mesures necessàries pel seu correcte manteniment.

Per a qualsevol dubte o suggeriment no dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres al correu electrònic adfmatadepera@gmail.com o a través de l’Oficina d’Informació al Ciutadà de l’Ajuntament de Matadepera.





Atentament,

Junta directiva ADF Matadepera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada