dimecres, 30 d’abril del 2014

Sortida amb el Cau de Matadepera


El passat diumenge vam anar d'excursió amb els Llops, Daines, Ràngers, Noies Guies i Amebes de l'Agrupament Escolta i Guia Abat Escarre de Matadepera per algunes de les masies més significatives del nostre terme.

En l'excursió el Quim va explicar als nens i nenes del CAU la feina que fan els ADF i també infinitat de curiositats de la zona per on vam caminar.

A més a més de les masies en arribar a Can Pelacs, ens vam trobar amb el Pau i l'Alba, els encarregats del ramat que pastura pel terme municipal de Matadepera i que fa una feina molt important en la prevenció dels focs forestals com ja us hem explicat en algun altre post.

En arribar a Can Bofí, el Toni, el Guillem, la Montse, el Joan Manel, el Sergi i el Joan van ensenyar als nens i nenes tote el material de que disposem per tal de fer tasques de prevenció i primera intervenció en incendis forestals, en acabat vam aprofitar el bon dia que feia i vam jugar amb l'aigua i el material tots plegats.



Us adjuntem el track de la ruta que vam fer conjunta. Només es l'anada, ja que nosaltres vam marxar al migdia i despres els del Cau van tornar a per la tarda.



<iframe frameBorder="0" src="http://ca.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=view&id=6720375&measures=off&title=off&near=off&images=off&maptype=S" width="500" height="400"></iframe>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada