divendres, 21 de setembre del 2018

FUNDACIÓ MINA RENOVA LA COL·LABORACIÓ AMB L’AGRUPACIÓ DE DEFENSA FORESTAL DE MATADEPERA


· L’ADF i la Fundació han renovat per un any més el conveni de col·laboració en la tasca de prevenció d’incendis.

· Aquest acord es va iniciar l’any 2013 per controlar la vegetació del sotabosc i facilitar l’abeurament del ramat de la zona.


El secretari de la Fundació Mina, Avel·lí Martorell, i el president de l’Agrupació de Defensa Forestal de Matadepera (ADF), Ricard Farriol, han signat aquesta tarda la renovació per a 2018 de la col·laboració que van iniciar l’any 2013.

Amb aquest acord, la Fundació Mina col·labora un any més en les activitats adreçades a la prevenció d’incendis forestals a Matadepera, objectiu principal de l’ADF, en especial en aquelles destinades al control de la vegetació del sotabosc, facilitant l’abeurament del ramat que pastura la zona. Al llarg dels anys ha quedat demostrat que el manteniment d’aquest ramat és una de les maneres més efectives de reduir aquest tipus de vegetació, fet que contribueix de manera natural i efectiva a la prevenció d’incendis.

L’Agrupació de Defensa Forestal de Matadepera és una associació sense ànim de lucre integrada per propietaris forestals, voluntaris i l’Ajuntament de Matadepera, i té per objecte, entre d’altres, la prevenció d’incendis forestals en el terme municipal de Matadepera. Un dels objectius de la Fundació Mina és fomentar i afavorir, de la forma que sigui possible, la realització d’actuacions encaminades a la conservació i millora del medi ambient i la de col·laborar i ajudar a altres institucions i persones físiques, jurídiques, públiques o privades, dedicades alguna de les finalitats en les que es centra la Fundació. 


Avel·lí MartorelliRicard Farriol en l’acte de signaturaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada