dijous, 24 de gener del 2019

Marc Arnau, nou president i cap operatiu del Grup d’Intervenció de l’ADF Matadepera


Ahir 23 de gener de 2019 es van celebrar conjuntament les assemblees anuals de l’ADF de Matadepera i el Grup d’Intervenció de l’ADF Matadepera (GIAM), vam fer repàs del les actuacions realitzades durant el 2018 i previsió de feines per aquest 2019 que comencem. En l’apartat de llei de transparència d’aquest blog trobareu l’acta detallada de la reunió.

Durant l’assemblea del GIAM, Joan Trenchs Russo el que era president i cap operatiu va presentar la seva renuncia al càrrec, ja que el passat novembre va ser elegit President i coordinador comarcal de la Federació d’ADFs del Vallès Occidental i no vol que aquesta nova tasca afecti al dia a dia del GIAM, es va aprofitar per renovar la junta sencera que queda encapçalada pel Marc Arnau Riba com a president i cap operatiu. La resta de la Junta està formada per Alberto Pérez Reina com a secretari, Núria Garcia Martí com a tresorera, Pau Betriu Albiñana com a responsable de xarxes socials i comunicacions, Sergi Espinós Mies com a responsable de formació, Oriol Garcia Freixa com a responsable de material i voluntaris i Joan Trenchs Russo com a representant del GIAM dins l’assemblea de l’ADF Matadepera on continua fent les funcions de tresorer de l’ADF Matadepera.

Com sabeu el GIAM es l’entitat que agrupa els voluntaris de l’ADF Matadepera i d’aquesta manera tenen veu i vot dins l’Assemblea de l’ADF Matadepera, a més a més el GIAM es l’entitat que s’encarrega de donar suport en tasques de protecció civil a policia, bombers i brigada en casos de ventades, nevades, aiguats i altres.

La junta de l’ADF Matadepera continua sent la mateixa i no toca eleccions fins el 2020 amb Ricard Farriol com a president, Marcel·lí Bosch com a secretari i Joan Trenchs com a tresorer. Els Caps Operatius en cas d’incendi de l’ADF Matadepera, han estat modificats, doncs en Joan Trenchs al ser designat com a Coordinador Comarcal ha passat aquesta tasca a en Marc Arnau i per tant els Caps Operatius de Matadepera són en Ricard Farriol, en Guillem Montagut i en Marc Arnau


Joan Trenchs i Marc Arnau

Núria Garcia, Marc Arnau, Sergi Espinós, âu Betriu, Oriol Garcia i Alberto Pérez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada