divendres, 5 d’octubre del 2018

Treballs de prevenció d'incendis

Donem per finalitzada la campanya d'estiu, campanya en que hem realitzat múltiples tasques preventives i d'extinció. Tot i ser una campanya molt tranquil·la, destacar la participació en 49 jornades de vigilància per risc d'incendi i la participació en l'extinció de 4 incendis al municipi o punts molt propers.

Ara toca posar-se a treballar en tasques de prevenció d'incendis per tenir l'entorn en les millors condicions possibles de cara la propera campanya.

Es per això que en els propers dies veureu personal de l'ADF treballant en diferents zones verdes urbanes del municipi fent aclarides d'arbres, concretament en les zones verdes del carrer Coll d'Estenalles i del Carrer Rossinyols.

També iniciem els treballs de manteniments dels camins del la zona del Pujol, que inclou el formigonat d'un tram que presenta moltes dificultats d’accés pels camions, camins de la Costa del Tet i el Montrodon.

Iniciem també treballs de manteniment de la franja de prevenció de grans incendis forestals compresa en la zona del Camí Moliner, entre Can Torres i el Camí dels Monjos.

En aquestes zones hem fet marques amb cinta, aquesta cinta la retirarem finalitzats els treballs, siusplau no les retireu.

Esperem causar el mínim de molèsties en la realització dels treballs, i per qualsevol dubte o suggeriment us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Gràcies!





1 comentari:

  1. Mis 2 webs (sin publicidad) pueden interesar a ustedes: yofrenoelcambioclimatico.blogspot.com (MENOS es MEJOR) y plantararboles.blogspot.com, un manual para reforestar, casi sobre la marcha, sembrando semillas de árboles autóctonos en zonas deforestadas, baldías, más o menos cercanas al lugar de su recolección. Salud, José Luis Sáez

    ResponElimina